Cégünket, az Italautomata kft-t 1992-ben feleségemmel közösen alapítottuk, italautomaták felujítására szakosodva. Kezdetben németországi megrendelésre végeztünk teljes felújítást ital és átu automatákon. A magyarországi piac nyitásával a tevékenységi körünk is bővült, olyannyira, hogy 10 éve teljes kiszolgálással állunk az automatákat üzemeltető és forgalmazó cégek, magánszemélyek rendelkezésére.

Az automatizálással kapcsolatos minden tevékenységgel foglalkozunk. Az alapanyag, automaták, alkatrészek értékesítése. Automaták teljes körű felújítása, alkatrész értékesítés.

Üzemeltetésük során olyan multinacionális cégekkel kerültünk kapcsolatba, mint a Metro, Tesco, Praktiker. Ezen áruház láncok terjeszkedését követve mi is kialakítottuk az országos lefedettségű kiszolgáló hálózatunkat.

A Magyar Ital-és Áruautomata Szövetség alapító tagjai vagyunk, és Magyarországon elsők között vezettük be a HACCP minőségbiztosítási rendszert.

2004-ben megalapítottuk a romániai leányvállalatunkat.

Cégünk 2004-ben indított egy wellnes programot, melynek terméke lett a BIO LOGIKUS üdítőital család. A termékcsaládot 3 éves fejlesztés után 2007-ben kezdtük gyártani.

A BIO-LOGIKUS (hivatkozás a www.bio-logikus.hu-ra) üdítőital család minden terméke szőlő- és gyümölcscukrot (glukóz-fruktóz) tartalmaz, tartósítószer mentes, és valódi forrásvízből készül. Természetesen az öszetétel és neve miatt rendelkezik bio minősítéssel. (HU-ÖKO-02, T-sz.:B-0040-2011).

2010-be kialakítottuk Táborfalván saját palackozó üzemünket, melynek gépeit az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott, "Közép-magyarországi Operatív Program Technológiai fejlesztés" pályázati támogatás segítségével szereztük be.

Az üzemben palackozunk 500ml-es Ádám-Éva forrásvizet, Bio-Logikus üdítőitalt, 19l-es ballonos forrásvizet, valamint kis szériás, egyedi cimkés reklám, ill.forrásvizet és üdítő italokat.

Budapesti telephelyünkön 2010. évben kialakítottunk egy instant kávé töltő üzemet, ahol 50g, 100g, 200g töltőtömegű, üveges és zacskós kiszerelésű, kiváló minőségű instant kávét töltünk és forgalmazunk.


         Reibel Bálint
      Tulajdonos, ügyvezető
 

Italautomata Kft.

1225 Budapest, Bányalég u. 108. 

Tel.: +36/207-2926

Fax: +36/207-2926/105m

A projektek az Európai Unió támogatásával valósúlnak meg.

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
MAG Zrt.
portal internet