KapcsolatCégünket, az Italautomata kft-t 1992-ben feleségemmel közösen alapítottuk, italautomaták felújítására szakosodva. Kezdetben németországi megrendelésre végeztünk teljes felújítást ital és áru automatákon. A magyarországi piac nyitásával a tevékenységi körünk is bővült, olyannyira, hogy 10 éve teljes kiszolgálással állunk az automatákat üzemeltető és forgalmazó cégek, magánszemélyek rendelkezésére.


Az automatázással kapcsolatos minden tevékenységgel foglalkozunk. Alapanyag, automaták, alkatrészek értékesítése. Automaták teljes körű felújítása, alkatrész értékesítés.

 

Üzemeltetésünk során olyan multinacionális cégekkel kerültünk kapcsolatba, mint a Metro, Tesco, Praktiker. Ezen áruház láncok terjeszkedését követve mi is kialakítottuk országos lefedettségű kiszolgáló hálózatunkat.

 

A Magyar Ital-és Áruautomata Szövetség alapító tagjai vagyunk, és Magyarországon elsők között vezettük be a HACCP minőségbiztosítási rendszert.

 

2004-ben megalapítottuk romániai leányvállalatunkat.

 

Cégünk 2004-ben indított egy wellnes programot, melynek terméke lett a BIO-LOGIKUS üdítőital család. A termékcsaládot 3 éves fejlesztés után 2007-ben kezdtük gyártani.
A BIO-LOGIKUS (hivatkozás a www.bio-logikus.hu-ra) üdítőital család minden terméke szőlő- és gyümölcscukrot (glukóz-fruktóz) tartalmaz, tartósítószer mentes, és valódi forrásvízből készül. Természetesen az összetétel és neve miatt rendelkezik bio minősítéssel. (HU-ÖKO-02, T.sz.:B-0040-2011).

 

2010-be kialakítottuk Táborfalván saját palackozó üzemünket, melynek gépeit az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott, „Közép-magyarországi Operatív Program Technológiai fejlesztés” pályázati támogatás segítségével szereztük be.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 

Az üzemben palackozunk 500ml-es Ádám-Éva forrásvizet, Bio-Logikus üdítőitalt, 19l-es ballonos forrásvizet, valamint kis szériás, egyedi címkés reklám, ill. forrásvizet és üdítő italokat.

 

Budapesti telephelyünkön 2010. évben kialakítottunk egy instant kávé töltő üzemet, ahol 50g, 100g, 200g töltőtömegű, üveges és zacskós kiszerelésű, kiváló minőségű instant kávét töltünk és forgalmazunk.

 

Italautomata Kft.

1225 Budapest, Bányalég u. 108. 

Tel.: +36/207-2926

Fax: +36/207-2926/105m

A projektek az Európai Unió támogatásával valósúlnak meg.

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
MAG Zrt.
portal internet